Zoeken

Producten

Diensten

Over Ons

Contact

Producten

Diensten

Over Ons

Contact

Onze diensten

Bij Aarts Heftruck Service staat service hoog in het vaandel. Wij tillen service naar het hoogste niveau! We bouwen graag een langdurige relatie met u op. Daarom investeren we doorlopend in kennis, kunde en materialen. Onze servicedienst staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om uw machinepark in perfecte conditie te houden. Bel ons indien nodig en we maken meteen een afspraak!

Meer informatie

Reparatie

Aarts Heftruck Service heeft een ruim assortiment aan onderdelen op voorraad en is 24/7 bereikbaar voor spoedklussen en reparaties.

Meer informatie

Onderdelen

Aarts Heftruck Service beschikt over een eigen, goed opgeleide onderhoudsdienst en een moderne, perfect uitgeruste werkplaats.

Meer informatie

Onderhoud & Service

Aarts Heftruck Service heeft service hoog in het vaandel staan. Wij staan voor u klaar om uw machinepark in perfecte conditie te houden.

Meer informatie

Keuring

Aarts Heftruck Service is een erkend BMWT keurend bedrijf, dat zelf ook regelmatig door de brancheorganisatie gecontroleerd wordt.

Meer informatie

Verhuur

Aarts Heftruck Service verhuurt zowel voor korte als langere periodes materieel. Zo optimaliseren wij flexibel uw interne logistieke vloot.

Meer informatie

Ga terug
Vacatures

Elektrisch met hoge capaciteit


Yale houdt zich bezig met de ontwikkeling van toonaangevende vorkheftrucks die een uitstekende productiviteit, ergonomie en cost of ownership aanbieden. De trucks van de serie ERP100-160 met lithiumionbatterijen bieden dezelfde prestaties als trucks met een ICE-motor en zijn geschikt voor veeleisende en zware toepassingen. Op het gebied van tractie en heffen bieden ze dezelfde prestaties als trucks met interne-verbrandingsmotor, met hoge hef- en daalsnelheden, acceleratie en rijsnelheden. Lithiumionbatterijen stoten geen emissies uit, hebben lagere brandstofkosten en ze hebben minder onderhoud nodig wat de kosten drukt. Voordelen van krachtige lithiumionbatterijen:
  • milieuvriendelijke energieoplossing; bevat geen zware metalen of gassen zoals bij loodzuurbatterijen
  • de 350V-lithiumionbatterij is efficiĆ«nter dan vergelijkbare 120V-loodzuurbatterij
  • lagere onderhoudskosten
  • snelle oplaadtijd