Zoeken

Bekijk

Producten

Diensten

Webshop EP

Over Ons

Contact

Producten

Diensten

Webshop EP

Over Ons

Contact

Gebruiksstaat

Onze diensten

Bij Aarts Heftruck Service staat service hoog in het vaandel. Wij tillen service naar het hoogste niveau! We bouwen graag een langdurige relatie met u op. Daarom investeren we doorlopend in kennis, kunde en materialen. Onze servicedienst staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om uw machinepark in perfecte conditie te houden. Bel ons indien nodig en we maken meteen een afspraak!

Reparatie

Aarts Heftruck Service heeft een ruim assortiment aan onderdelen op voorraad en is 24/7 bereikbaar voor spoedklussen en reparaties.

Onderdelen

Aarts Heftruck Service beschikt over een eigen, goed opgeleide onderhoudsdienst en een moderne, perfect uitgeruste werkplaats.

Onderhoud & Service

Aarts Heftruck Service heeft service hoog in het vaandel staan. Wij staan voor u klaar om uw machinepark in perfecte conditie te houden.

Keuring

Aarts Heftruck Service is een erkend BMWT keurend bedrijf, dat zelf ook regelmatig door de brancheorganisatie gecontroleerd wordt.

Verhuur

Aarts Heftruck Service verhuurt zowel voor korte als langere periodes materieel. Zo optimaliseren wij flexibel uw interne logistieke vloot.

Ga terug
Vacatures

Hoe verleng ik de levensduur van mijn heftruck batterij?


De batterij van een heftruck bepaalt voor een groot deel het prijskaartje van een elektrische heftruck. Belangrijk dat deze dus zo goed mogelijk wordt verzorgt. Een uitgebreide onderhoudsbeurt laat je het beste over aan een professional, maar met deze tips kun je de levensduur van de accu van jouw heftruck aanzienlijk verlengen. 

De vijf belangrijkste onderhoudstips voor een heftruckbatterij:

  • Respecteer de volledige laadcyclus
  • Controleer het waterpeil van de batterij
  • Maak de accu regelmatig schoon
  • Hang de batterij minstens 1 keer per maand aan de lader
  • Stem batterij en lader op elkaar af


Advies; laat minimaal één keer per jaar uw batterij door ons controleren met een BMWT Veiligheidskeuring (NEN 3140) voor een langere levensduur.

De volledige instructie hebben wij voor u bijgesloten. Indien gewenst kunnen wij u van een papieren versie voorzien.