Zoeken

Producten

Diensten

Over Ons

Contact

Producten

Diensten

Over Ons

Contact

Onze diensten

Bij Aarts Heftruck Service staat service hoog in het vaandel. Wij tillen service naar het hoogste niveau! We bouwen graag een langdurige relatie met u op. Daarom investeren we doorlopend in kennis, kunde en materialen. Onze servicedienst staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om uw machinepark in perfecte conditie te houden. Bel ons indien nodig en we maken meteen een afspraak!

Meer informatie

Reparatie

Aarts Heftruck Service heeft een ruim assortiment aan onderdelen op voorraad en is 24/7 bereikbaar voor spoedklussen en reparaties.

Meer informatie

Onderdelen

Aarts Heftruck Service beschikt over een eigen, goed opgeleide onderhoudsdienst en een moderne, perfect uitgeruste werkplaats.

Meer informatie

Onderhoud & Service

Aarts Heftruck Service heeft service hoog in het vaandel staan. Wij staan voor u klaar om uw machinepark in perfecte conditie te houden.

Meer informatie

Keuring

Aarts Heftruck Service is een erkend BMWT keurend bedrijf, dat zelf ook regelmatig door de brancheorganisatie gecontroleerd wordt.

Meer informatie

Verhuur

Aarts Heftruck Service verhuurt zowel voor korte als langere periodes materieel. Zo optimaliseren wij flexibel uw interne logistieke vloot.

Meer informatie

Ga terug
Vacatures

Maatregelen i.v.m. Coronavirus


Beste allemaal,

Aarts Heftruck Service hanteert de reguliere openingstijden! We zullen ons bedrijf dan ook niet sluiten, omdat wij voor onze klanten ter beschikking willen blijven.
Natuurlijk nemen wij onze verantwoordelijkheid en maatregelen omtrent het coronavirus.

  • Wij schudden momenteel geen handen en vragen u vriendelijk aan dit verzoek mee te werken.
  • Indien mogelijk vragen wij u om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.
  • Bij ziekteverschijnselen ( verkoudheid/griep/koorts) willen wij u vragen thuis  te blijven en geen bezoek te brengen aan ons bedrijf.
  • Onze monteurs werken op locatie gescheiden van collega’s. Indien onze monteur binnen uw bedrijf niet alleen kan werken, zullen wij de werkzaamheden in onze werkplaats uitvoeren.
  • Om de sociale contacten zoveel mogelijk te beperken, vragen wij u ons kantoor/werkplaats alleen te bezoeken als dit echt nodig is, bijvoorbeeld voor het afgeven/ophalen  van machines en onderdelen.
  • We communiceren zoveel mogelijk via de mail en per telefoon.

Wij nemen gezamenlijk de verantwoordelijkheid en gaan ervan uit een ieder bij deze voldoende geinformeerd te hebben.

Directie en team Aarts Heftruck Service B.V.