Zoeken

Producten

Diensten

Over Ons

Contact

Producten

Diensten

Over Ons

Contact

Onze diensten

Bij Aarts Heftruck Service staat service hoog in het vaandel. Wij tillen service naar het hoogste niveau! We bouwen graag een langdurige relatie met u op. Daarom investeren we doorlopend in kennis, kunde en materialen. Onze servicedienst staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om uw machinepark in perfecte conditie te houden. Bel ons indien nodig en we maken meteen een afspraak!

Meer informatie

Reparatie

Aarts Heftruck Service heeft een ruim assortiment aan onderdelen op voorraad en is 24/7 bereikbaar voor spoedklussen en reparaties.

Meer informatie

Onderdelen

Aarts Heftruck Service beschikt over een eigen, goed opgeleide onderhoudsdienst en een moderne, perfect uitgeruste werkplaats.

Meer informatie

Onderhoud & Service

Aarts Heftruck Service heeft service hoog in het vaandel staan. Wij staan voor u klaar om uw machinepark in perfecte conditie te houden.

Meer informatie

Keuring

Aarts Heftruck Service is een erkend BMWT keurend bedrijf, dat zelf ook regelmatig door de brancheorganisatie gecontroleerd wordt.

Meer informatie

Verhuur

Aarts Heftruck Service verhuurt zowel voor korte als langere periodes materieel. Zo optimaliseren wij flexibel uw interne logistieke vloot.

Meer informatie

Ga terug
Vacatures

Samenwerking met ToolSafety


Sinds 13 november 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met ToolSafety uit Zaltbommel.

Wij zijn zeer verheugd dat wij voor onze klanten ook het keuren van arbeidsmiddelen kunnen verzorgen. Hierdoor kunnen wij zorg dragen voor het complete onderhoud en keuren van uw machines en arbeidsmiddelen.

Het keuren van elektrische arbeidsmiddelen, handgereedschappen en machines is een wettelijke verplichting sinds 1998. De meest praktische invulling van deze verplichting is de keuring volgens NEN 3140. Door het laten uitvoeren van periodieke keuringen van uw gereedschap voldoet u aan de wettelijk zorgplicht richting uw medewerkers! Ook in de VCA checklijst is de jaarlijkse keuringsplicht van elektrische arbeidsmiddelen, handgereedschappen en machines opgenomen.

Het aangeboden gereedschap wordt ingedeeld in de juiste klasse-indeling elektrische arbeidsmiddelen en handgereedschappen volgens NEN 3140.
Vervolgens vindt er een visuele inspectie van elektrische handgereedschappen en vast opgestelde machines plaats.
Daarna worden de verschillende metingen uitgevoerd waarbij wordt gekeken naar de grenswaarden behorende bij de klasse-indeling. Hierbij moet u denken aan de weerstand beschermingsleiding, isolatieweerstand, vervangende lekstroom, verschilstroom en aanraaklekstroom.
Tot slot vindt er een administratieve afhandeling van keuringen plaats volgens NEN 3140. Hierbij wordt ook uw keuringsrapport samengesteld.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte, kunt u contact met ons opnemen.