Bij Aarts Heftruck Service staat service hoog in het vaandel. Wij tillen service naar het hoogste niveau! We bouwen graag een langdurige relatie met u op. Daarom investeren we doorlopend in kennis, kunde en materialen. Onze servicedienst staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om uw machinepark in perfecte conditie te houden. Bel ons indien nodig en we maken meteen een afspraak!

Onderhoud

Om de optimale kwaliteit van uw en onze machines te kunnen waarborgen beschikken wij over een eigen onderhouds- en servicedienst met een moderne, perfect uitgeruste werkplaats. Voor al uw reparatiewerkzaamheden, onderhoudsbeurten en BMWT-veiligheidskeuringen kunt u dus uitstekend bij ons terecht.  Met onze service- en onderhoudsabonnementen zorgt u dat uw materieel zich altijd in optimale en veilige conditie bevindt en u niet voor verrassingen komt te staan!

Serviceabonnement

Elk bedrijf gebruikt haar intern transportmaterieel op andere wijze. Voor sommigen is het slechts een hulpmiddel dat enkele malen per dag wordt ingezet. Voor anderen is het een bedrijfsmiddel dat dag en nacht in gebruik is en dus geen seconde gemist kan worden! Wij bieden daarom diverse service-abonnementen aan, welke nauwkeurig afgestemd kunnen worden op uw specifieke bedrijfssituatie. Zo voorkomt u onnodige kosten, maar perkt u toch de aanwezige risico’s in.

BMWT Veiligheidskeuring

BMWT veiligheidskeuring is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Arbeidsmiddelen zijn gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector.

Als erkend BMWT keurend bedrijf garanderen wij u een onafhankelijk oordeel ten aanzien van de veiligheid van uw materieel. Middels steekproeven door de brancheorganisatie wordt de vakbekwaamheid van onze keurmeesters keer op keer getest. Daar wij veiligheid van ons materieel en werkwijzen zeer serieus nemen, blijven wij onze monteurs opleiden om voor u het beste resultaat te genereren. Onze keurmeesters zijn bovendien niet uitsluitend opgeleid tot het keuren van materieel, maar zijn tevens volwaardige heftruckmonteurs, zodat wij de veiligheidskeuring geïntegreerd kunnen aanbieden met periodiek onderhoud. Hiermee zorgt u ervoor dat uw transportmiddel niet langer stilstaat dan strikt noodzakelijk, omdat onderhoud en keuring op hetzelfde moment kunnen plaatsvinden door dezelfde monteur.

Dit erkende keurmerk garandeert dat uw medewerkers werken met veilig materieel en zorgt ervoor dat u als werkgever aan uw verplichtingen volgens het Arbobesluit voldoet! Zo zorgt u dus niet alleen voor een veilige werkomgeving voor uw mensen, maar neemt u tevens geen enkel risico als het gaat om de verantwoordelijkheden die u als werkgever dient te nemen.

Eigen transportafdeling

Omdat we beschikken over een eigen vrachtwagen met oplegger kunnen we bij calamiteiten snel ter plekke zijn en zorgen voor het vervoer van uw machine of onze verhuurvloot. Daarnaast kunnen wij ook voor u transportwerkzaamheden verrichten.