Zoeken

Producten

Diensten

Over Ons

Contact

Producten

Diensten

Over Ons

Contact

Onze diensten

Bij Aarts Heftruck Service staat service hoog in het vaandel. Wij tillen service naar het hoogste niveau! We bouwen graag een langdurige relatie met u op. Daarom investeren we doorlopend in kennis, kunde en materialen. Onze servicedienst staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar om uw machinepark in perfecte conditie te houden. Bel ons indien nodig en we maken meteen een afspraak!

Meer informatie

Reparatie

Aarts Heftruck Service heeft een ruim assortiment aan onderdelen op voorraad en is 24/7 bereikbaar voor spoedklussen en reparaties.

Meer informatie

Onderdelen

Aarts Heftruck Service beschikt over een eigen, goed opgeleide onderhoudsdienst en een moderne, perfect uitgeruste werkplaats.

Meer informatie

Onderhoud & Service

Aarts Heftruck Service heeft service hoog in het vaandel staan. Wij staan voor u klaar om uw machinepark in perfecte conditie te houden.

Meer informatie

Keuring

Aarts Heftruck Service is een erkend BMWT keurend bedrijf, dat zelf ook regelmatig door de brancheorganisatie gecontroleerd wordt.

Meer informatie

Verhuur

Aarts Heftruck Service verhuurt zowel voor korte als langere periodes materieel. Zo optimaliseren wij flexibel uw interne logistieke vloot.

Meer informatie

Onderhoud & Service

Onderhoud & Service

Bij Aarts Heftruck Service hebben wij service hoog in het vaandel staan. We doen er alles aan om uw machinepark in perfecte conditie te houden. Wij geloven in het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten, daarom investeren we continu in onze kennis, vaardigheden en apparatuur. Onze servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen bij eventuele problemen. Als u ons nodig heeft, neem dan contact met ons op en we zullen meteen een afspraak maken!

Onderhoud

Onderhoud is essentieel om uw heftrucks in optimale conditie te houden en wij beschikken over een eigen onderhouds- en servicedienst met een moderne werkplaats. Onze ervaren monteurs kunnen alle reparatiewerkzaamheden uitvoeren, periodieke onderhoudsbeurten houden en BMWT-veiligheidskeuringen voor u regelen. Met onze service- en onderhoudsabonnementen kunt u er zeker van zijn dat uw machines altijd in topconditie zijn en dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Service abonnement

Wij bieden verschillende service-abonnementen aan, die kunnen worden afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie. Op deze manier kunt u onnodige kosten voorkomen en de risico's minimaliseren. We begrijpen dat elk bedrijf zijn heftrucks op een andere manier gebruikt, daarom bieden wij u flexibiliteit bij het kiezen van het juiste abonnement.

BMWT Veiligheidskeuring

Als erkend BMWT keurend bedrijf garanderen wij u een onafhankelijk oordeel over de veiligheid van uw machines. Onze keurmeesters zijn vakbekwaam en worden regelmatig getest door de brancheorganisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en blijven onze monteurs opleiden om het beste resultaat voor u te kunnen genereren. Bovendien zijn onze keurmeesters volwaardige heftruckmonteurs, zodat we de veiligheidskeuring geïntegreerd kunnen aanbieden met periodiek onderhoud. Zo wordt uw heftruck niet langer stilgezet dan nodig is, omdat onderhoud en keuring op hetzelfde moment kunnen plaatsvinden door dezelfde monteur.

Het erkende BMWT-keurmerk garandeert dat uw medewerkers veilig werken met het materieel en dat u als werkgever voldoet aan uw verplichtingen volgens het Arbobesluit. Zo zorgt u niet alleen voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers, maar neemt u ook geen enkel risico wat betreft uw verantwoordelijkheden als werkgever.

Bij Aarts Heftruck Service kunt u rekenen op uitstekende service en onderhoudsdiensten voor uw heftrucks. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het in topconditie houden van uw machinepark.

Eigen transportafdeling

Omdat we beschikken over een eigen vrachtwagen met oplegger kunnen we bij calamiteiten snel ter plekke zijn en zorgen voor het vervoer van uw machine of onze verhuurvloot. Daarnaast kunnen wij ook voor u transportwerkzaamheden verrichten.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met Pascal Roeffen.

+31 6 12733362

Pascal@aartsheftruckservice.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.